Powered by Tvrđava Kulture Šibenik

Promo film projekta KREŠIMIR

 

Promo film projekta KREŠIMIR obuhvaća gotovo sve aktivnosti koje su se radile tijekom projekta od prosinca 2018. do listopada 2019. godine.

Snimateljska ekipa tijekom pet mjeseci pratila je tijek edukativnih radionica koje su provodili partneri na projektu.  Tema prve radionice bila je informiranje o načinima i mogućnostima djelovanja kroz organizacije civilnog društva kao i mogućnosti umrežavanja i ostvarivanja suradnje, a održali su je predstavnici Šibenske udruge mladih Š.U.M. Udruga Mladi u EU održala je radionicu  o mogućnostima financiranja organizacija civilnog društva iz nacionalnih i EU izvora te metodama izrade nacrta projekata za financiranje iz Europskog socijalnog fonda. Uslijedila je radionica Grada Šibenika kojoj je tema bila je financijska i nefinancijska pomoć, odnosno podrška koju Grad Šibenik pruža civilnom sektoru u kulturi. Udruga Feniks održala je radionicu Održivost kulturno kreativnih industrija dok je Tvrđava kulture Šibenik održala radionicu Upravljanje programima u kulture.

Snimanje se odvijalo i tijekom edukacije o sudioničkom upravljanju koju su provele stručnjakinje iz Društvenog centra Rojc iz Pule, primjera dobre prakse sudioničkog upravljanja. Uz praćenje sastanaka projektnog tima promo filmom obuhvaćeni su Dani otvorenih vrata Mreže KREŠIMIR, završnog trodnevnog događanja u projektu. U sklopu ovog trodnevnog događanja, održala se konferencija „Izazovi i prednosti sudioničkog upravljanja u kulturi“ koja je za cilj imala razmjenu iskustava te razvoj suradnje i umrežavanje dionika u kulturi na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini uz popratni kulturni, edukativni i zabavni program za sudionike i građane.


  Objavljeno: 24.10.2019 09:24h

NOVOSTI


Copyright © 2023   •   Sva Prava Pridržana   •   Krešimir   •   Web dizajn & razvoj: MEDIAN kreativna riješenja